MOS

MOS

 

MOS

 

 

We willen de kinderen laten opgroeien op het ritme van de seizoenen. Leren houden en genieten van Gods schepping. Dat kan alleen als de leerlingen verantwoord en duurzaam leren omgaan met alles wat leeft, groeit en bloeit. Samen planten, zaaien, bemesten, verzorgen, oogsten.. en andere ervaringen aanreiken in de natuur. Met alle zintuigen doen aan natuurbeleving. In een schooltuin liggen veel kansen voor het grijpen. Verwondering, bewondering en dankbaarheid kan groeien vanuit observatie en medewerking. Vele educatieve en didactische aspecten zullen aan bod komen, voor de kinderen van het lager, Mijn Oogappel maar ook voor de kleuters! Misschien kunnen we zelfs natuurouders aanspreken voor een helpende hand?

 

Onder leiding van meester Régis gaan de kinderen dus op ontdekking. Er komt ook een milieu-dagboek en we zullen proberen ervoor te zorgen dat u dit kan meevolgen via de website.

 

MOSlogo01.jpg

 

Milieu-dagboek 18-19

 

Ook dit schooljaar mogen we weer beroep doen op meester Régis om onze kinderen in contact te brengen met Gods wonderlijke schepping!

 

44763877_ml-820x312.jpg

Lees meer...

School met de Bijbel De Ark - Kleuter en lager onderwijs
Bruyningstraat 56A, 8510 Marke-Kortrijk Tel: 056 240 440. E-mail: info@smdb-ark.be